Ons team

Natuurlijk voorzien wij u graag van advies. De praktijk is gevestigd in het moderne zorgcentrum Parc Drieën-Huysen te Vlaardingen. Alle faciliteiten zijn daar aanwezig om mijn beroep goed uit te kunnen oefenen. De apparatuur en produkten waar wij mee werken zijn allemaal zorgvuldig uitgekozen. Zo werken wij o.a. met een Bentlon Gold pedicuremotor met nattechniek de meest geavanceerde pedicuremotor van deze tijd, en o.a.de produkten van Akileine en hypogeen voor de verzorging van de kwetsbare en gevoelige huid

Kortom aarzel niet: kom eens een kijkje nemen in de praktijk en zie met eigen ogen hoe u uw voeten eens lekker kunt laten verwennen.

Uw voeten verdienen onze aandacht

Sjakcoliene Blacquiere

Als gediplomeerd paramedisch chiropodist en praktijk eigenaar ben ik aangesloten bij de branche organisatie STIPEZO. Ik sta immers voor kwaliteit. Daarom ga ik verder dan de standaard opleiding. Zo ben ik o.a. opgeleid als diabetisch, reumatisch, oncologisch en geriatrisch voetverzorgverlener.

Ook hou ik met grote regelmaat mijn kennis op peil en volg ik opleidingen op het gebied van dermatologie. Kortom een compleet pakket om gespecialiseerde voetzorg aan te bieden.

Cindy Blacquiere

Sinds mei 2019 ben ik gediplomeerd medisch pedicure en parttime werkzaam in de praktijk bij mijn moeder. Naast gespecialiseerde voetzorg (o.a. diabetische- en reumatische voetzorg), kunt u tevens bij mij terecht voor manicure en gellak met nailart .